Væskeringspumper


Dansk Pumpe Teknik anvender altid de rette væskeringspumper, når det er denne type vakuumpumpe, der skal indgå i et vakuumpumpeanlæg.

Du kan derfor være sikker på, at når din virksomhed vælger at bruge vores kompetencer inden for vakuumsystemer, så har enhver væskeringspumpe følgende centrale styrker og fordele:

  • Væskeringspumpen er pålidelig og driftssikker, og pumpen er velegnet til anvendelse i våde og fugtige processer. De væskeringspumper, som vi anvender, er designet og konstrueret til at yde maksimalt under de hårde betingelser, der er i våde og fugtige miljøer.
  • Som den eneste pumpe inden for vakuumpumper er væskeringspumpen modstandsdygtig overfor urenheder i indsugningsluften.
  • Væskeringspumperne har en lang levetid, og der er lave omkostninger forbundet med vedligeholdelse af denne type vakuumpumper.
  • Vores væskeringspumper er både lugtfrie og støjfrie, og de kan derfor være medvirkende til at fremme et godt arbejdsmiljø.
Dansk Pumpe Teknik er uafhængig af pumpeleverandører, så derfor kan vi vælge præcis de væskeringspumper, der passer til de opgaver, som din virksomhed har brug for at få løst. Med hensyn til valg af væskeringspumper har vi dog et tæt samarbejde med Samson Pumps og Gugliotta. Dermed kan vi tilbyde et stort og varieret udbud af væskeringspumper udviklet til vidt forskellige opgaver.

Dansk Pumpe Teknik har igennem årene fungeret som pumpeekspert hos Samson Pumps på en lang række væskeringspumpeprojekteringer, så vi har et indgående og praktisk kendskab til Samson væskeringspumper, der går for at være blandt de allerbedste pumper i verden.

Inden for vakuumteknik leverer vi også lamelpumper til vakuumsystemer.
Du kan læse mere om oliesmurte og oliefrie lamelpumper her.

Hvad enten du har viden om vakuumpumper som væskeringspumper og lamelpumper eller ej, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvad Dansk Pumpe Teknik kan tilbyde din virksomhed inden for vakuumsystemer til transport, proces og produktion.
Solid væskeringspumpe der giver høj ydelse
Væskeringspumper med lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostinger
Vakuumvæskeringspumperne har mange fordele