Farvepumper


Med de rette Betz farvepumper og farvetrykindstillinger kan Dansk Pumpe Teknik skabe konkurrencemæssige fordele for din trykkerivirksomhed.

Den ekstremt hårde konkurrencesituation, som alle trykkerier befinder sig i, kræver at trykkerierne kan konkurrere optimalt på alle områder. Inden for håndtering af trykfarve har vi de produkter og kompetencer, der skal til, for at din trykkerivirksomhed kan skabe sig et konkurrencemæssigt forspring.

Vi har et tæt samarbejde med svenske Aztograph, der i Skandinavien er et af de markedsførende firmaer inden for udvikling og fremstilling af effektive teknologiske produkter til den grafiske branche.

Hvad enten din trykkerivirksomhed er baseret på arkoffset eller rulleoffset, kan vi projektere og levere farvepumpesystemer, der giver følgende fordele:

  • Økologisk bæredygtige via lukkede systemer
  • Pumpesystem med et minimalt farvespild
  • Optimal og pålidelig farvedistribution
  • Et slutprodukt af højeste kvalitet
Fra flere af vores kunder ved vi, at de systemløsninger, som vi etablerer og indstiller, har givet trykkerierne en bedre totaløkonomi i hele værdikæden. Et eksempel herpå er, at farvepumpesystemerne kan indstilles og justeres så præcist, at vi derved skaber det helt rette niveau i farvebeholderne. Det medfører en mere sikker drift, mindre papirspild, et klart renere arbejdsmiljø og et væsentligt bedre slutprodukt.

Når hele processen med distribution af trykfarve bliver forbedret så kraftigt, så giver det trykkerierne mulighed for at tiltrække de bedste medarbejdere, såvel som de bedste kunder.

Ovenstående er blot nogle af de mange fordele, som din trykkerivirksomhed kan opnå ved at samarbejde med Dansk Pumpe Teknik omkring etablering, opstilling og justering af farvepumpesystemer til farvedistribution. Vi yder naturligvis også den løbende servisering af farvepumpesystemet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din trykkerivirksomhed med at skabe en stærkere og mere solid konkurrencemæssig position på dette marked.
Betz farvepumper giver konkurrencefordele
Farvedistribution øger produktionseffektivitetn
Dansk Pumpe Teknik er specialister i justering af farvepumpeanlæg