Grafisk teknologi


Styring af farvedistribution er det område inden for grafisk teknologi, som vi beskæftiger os med. Med optimeret farvehåndtering via implementering af avancerede og effektive farvepumpesystemer, kan trykkerier opnå store produktionsfordele i trykprocessen.

De primære fordele for trykkerivirksomheder er følgende:
  • Ingen farvespild hvilket medfører lavere omkostninger.
  • Præcis farvedosering reducerer papirspild.
  • Lukket system til farvedistribution giver rent arbejdsmiljø.
  • Rette farvedosering forbedrer slutproduktet.
Alle tiltag, der fokuserer på bedre farvestyring, er desuden medvirkende til at forbedre det eksterne miljø, da et af de overordnede resultater er, at trykkerivirksomheder får færre affaldsprodukter.

Dansk Pumpe Teknik fokuserer vores indsats på styring af farverne, med henblik på netop at forbedre farvedosering og reducere farvespild. Som for alle andre pumpeteknologier og pumper gælder det først og fremmest om at vælge de rette farvepumper og det rette system.

Dernæst er det helt essentielt, at systemet og pumperne bliver justeret ned til mindste detalje, så forbruget af hver en farve er fuldstændigt præcist, og således at farvedistributionens hastighed kan øges optimalt i forhold til det øvrige maskineri i trykkeprocessen.

Hos Dansk Pumpe Teknik har vi den overbevisning, at trykkerivirksomheder i Skandinavien og det øvrige Europa vil kunne vinde konkurrencen mod de billige trykkerivirksomheder i Asien, så længe de satser på bæredygtige værdier og en kontinuerlig bedre kvalitet i slutprodukterne.

Det svenske firma Aztograph, der leverer procesudstyr til trykkerier i den grafiske industri, har en dedikeret målsætning om at udvikle og fremstille udstyr, der er med til at forbedre miljøet samtidig med at slutprodukternes kvalitet bliver væsentligt forbedret.

Når vi projekterer farvepumpesystemer til den grafiske branche, bruger vi som regel Aztograph som vores leverandør af trykfarveudstyr.
Dansk Pumpe Teknik har i flere år samarbejdet med Aztograph og vi har et indgående kendskab og erfaring med deres systemer til farvedistribution.

Kontakt os til hver en tid, hvis du vil høre mere om grafisk teknologi.
Farvepumper til grafisk teknologi
Bedre trykkeriproduktion med effektiv farvedistribution
Rette farvetryk giver bedre slutprodukter