Pumpeservice


Dansk Pumpe Teknik servicerer alle former for pumper, vakuumpumper, vakuumpumpeanlæg, farvepumper og systemer til farvedistribution.

Står du med en defekt vakuumpumpe, farvepumpe og et anlæg, der ikke fungerer, så er du velkommen til at kontakte os - her og nu.

Du kan kontakte os på følgende telefonnumre:
8645 1040
4036 3764

Vi yder service i hele landet. Hele året. På vakuumpumper og farvepumper af alle mærker.

Vakuumpumpe og farvepumpe - service
Som pumpeeksperter med mange års erfaring inden for denne branche ved vi, at der står meget på spil, når der opstår problemer med en eller flere vakuumpumper eller farvepumper.

Vi kan som udgangspunkt ofte få dit anlæg, hvori der indgår en eller flere ufunktionsdygtige pumper, til at fungere fuldstændigt eller midlertidigt, så din produktion kan fortsætte.

Hvad enten der er tale om en fuldstændig eller midlertidig løsning, kan vi desuden rådgive dig med hensyn til, om og hvordan dit farvepumpeanlæg eller vakuumpumpeanlæg kan forbedres, så det bliver mere effektivt med færre omkostninger til følge.

Øvrige pumper og service
Du kan sagtens og altid kontakte os, uanset om der er tale om en defekt vakuumpumpe, farvepumpe eller en anden type pumpe, da vi i samtalen med dig hurtigt kan vurdere, om det er os, du har brug for. I modsat fald kan vi hurtigt kontakte en pumpeekspert fra vores netværk, så du kan få den helt rette hjælp og service så hurtigt som muligt.

Etablering af vakuumpumpeanlæg
Dansk Pumpe Teknik er et fleksibelt firma. Ud over servicering og reparation af farvepumper, vakuumpumper og vakuumanlæg, tilbyder vi rådgivning og etablering af farvepumpeanlæg og vakuumpumpeanlæg af alle typer og mærker til alle brancher.
Dansk Pumpe Teknik udfører service på vakuumanlæg
Væskeringspumper er et af vores specialer
Vi tilbyder også service på store vakuumsystemer